Inkoustové

Zabrazit jako Tabulka Seznam
Seřadit podle
Zobrazit na stránku
Filtrování podle vlastnosti
  • Připojení síť LAN
  • Ano
  • Nakupovat podle:
  • Druh: Barevná
  • Připojení síť LAN: Ne

Epson Expression Premium XP-6000

C11CG18403

Epson Expression Premium XP-6000 je multifunkční zařízení (tiskárna, sken a koprka).Je jí velmi snadné používat bez počítače. Nabízí barevný dotykový displej LC s úhlopříčkou 6,1 cm a slot pro paměťovou kartu pro přímý fotoprint. S oběma zásobníky papíru a rychlým, oboustranným tiskem A4 ušetříte čas i papír. Je také možné tisk vhodných disků CD a DVD.

S programem XP-6000 můžete vytvářet vysoce kvalitní fotografie a textové dokumenty s kompaktním a elegantním multifunkčním zařízením. Za tímto účelem je také úsporný se svými samostatnými samostatnými kazetami. Musíte pouze nahradit použitou barvu. A když potřebujete tisknout daleko od stolu, máte mnoho možností pro mobilní tisk.

Díky nové řadě inkoustů Claria Premium s pěti barvami barviv a pigmentových inkoustů získáte ostrý, jasný textový dokument i brilantní fotografie. Sada inkoustu Claria Premium obsahuje také inkoustovou kazetu Photo Black. To poskytuje křišťálově čisté fotografie se živými barvami a hlubokými, bohatými černými odstíny. Kromě toho je tiskárna úsporná, protože díky samostatným samostatným kazetám je nutno vyměnit pouze použitý inkoust.

4 102,00 Kč
Zjišťuji aktuální dostupnost

Epson WorkForce Pro WF-C5890DWF

C11CK23401
15 127,00 Kč
Zjišťuji aktuální dostupnost